Programok

Gasztronómiai Programok

Madaras Hétvége

2019. 10.12-13

Minden, ami kétlábú, hápog, csipog… a fazékba kerül.

Saját keltetésű, neveletű, tanyán csipegető jószágok az asztalon.

Mitől másabb, mint a legtöbb étel? – frissen vágva kerül a konyhába, ízfokozóktól mentes ételek készülnek a tollasokból.

Miért csak most? – a kínálat, az állatokból a felhozatal véges, ezt a széles választékot csak ezen a hétvégén tudjuk biztosítani.

Gasztronómiai Programok

Kemencés Szombat

2019. 10.19

Immár hagyománnyá vált, hanyadik is?

– IV. Kemencés Napok

Sütünk, főzünk a kemencében, a sparhelten. Nem találunk fel új dolgokat. Mi a legjobb a kemencében?

– töltött káposzta, kemencés csülök, kolompérral, disznótoros hurka-kolbász, zárásnak pedig túrós lepény.

Mitől kapja azt a bizonyos különleges ízvilágot a vendég?
Előtte való héten levágott disznóból készülnek a finomságok, minden frissen, a kemence füstjével átjárva kerülnek az Önök asztalára.
A lepény kőtt tésztával, házi túróval, házi tejfellel nyakon öntve készül.
Mit is mondhatnánk?! – GYERE és győződj meg, KÓSTOLJ!

Gasztronómiai Programok

Márton Napi Libaságok

2019.11.09-10

GÁ-GÁ-GÁ-GÁGOGD VILÁGGÁ! – bizony-bizony a baromfiudvar katonái, őrei kerülnek a fazekakba, tepsibe.

Igen! – ez is saját, a tanyánkról kerül be a konyhába.

Itt is a klasszikus recepteket részesítjük előnyben, csak egy kicsit másképp. – libaleves, libacomb-, libamell főzve, sütve.

Mitől másképp? – ha eljössz és megkóstolod, megtudod.

Gasztronómiai Programok

Falánk Szombat

2019.11.16

Csak halak féláron a kínálatunkban.

Tisza parton vagyunk, így szeretnénk a halételeinket népszerűsíteni.

Nem csak nemes halakból lehet finom ételeket készíteni, kínálni.

Kínálunk keszeget, kárászt, csukát, busát… ami a horogra akad.

Ebben az évben mi lesz a halakból és ételekből a felhozatal? – gyere az ARANYOSIDOMBI UDVARHÁZBA!

Gasztronómiai Programok

Tökös falu

2019.11.02

Ne csak faragjuk a tököt, nagyon finom ételek is készülnek a kobakosokból.

Készül leves, főétel, desszert…

Egészséges, tápláló, vitaminokban gazdag alapanyag a főszereplő ezen a hétvégén. Igazán finom! – gyere és kóstolj, fogyassz éttermünkben.

Gasztronómiai Programok

Juhééétvége

2019.09.28-29

Az étterem nem vesz részt a programon, ZÁRVA tartás miatt.

Mottónk: "Tanyánktól az asztalig!"